Flytning af tunge genstande

Skal du have flyttet tunge genstande, så er sikkerhed et nøgleord. Vi kan hjælpe dig med at flytte dit tunge gods, så du er sikret under hele kørslen. Basserne er et professionelt flyttefirma, som har lavet mange tunge flytteopgaver for både virksomheder og private. Skal du f.eks. have flyttet et flygel, amerikansk køleskab, billardbord, arkivskabe, hæve sænkeborde, bordplader mm. så er du i sikre hænder hos os. Vi foretager tunge flyt over hele landet. Tunge og skrøbelige genstande, skal der tages professionelt hånd om, så de ikke går i stykker.

Professionel flytning

Hos Basserne kan du få en masse råd om, hvordan du kan flytte på den bedste måde. Vi kan håndtere hele flytningen for dig. Vi kan pakke alt ned for dig, flytte det og pakke det ud. Vi har 10 års erfaring med at flytte professionelt. Vi har det perfekte udstyr til at kunne håndtere tunge flytninger af specielle møbler.

Specialkørsel i forbindelse med flytning

Skal du flytte kontor og har en masse tunge møbler, du skal have flyttet så kan vi hjælpe dig. Mange af vores tidligere kunder har haft arkivskabe, hæve sænkeborde, amerikaner køleskabe med mere, som vi har flyttet for dem. De er store møbler, som kan være svære at håndtere, hvis man ikke har den nødvendige erfaring. Der skal ikke mange løft til for en uerfaren før man begynder at kunne mærke det i ryggen. Overlad de tunge løft til de professionelle.

Kurer kørsel

Hos Basserne tilbyder vi også at kunne køre kurérkørsel til dig. Er du en virksomhed, der skal have fragtet dokumenter, mapper eller andet i forbindelse med en flytning, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med kurérkørsel, og tilbyder alle former for transport af dine genstande. Vi er vant til at håndtere gods og gør det med yderste forsigtighed.