Brug for hjælp til din flytning?

Når du skal flytte er der mange ting, der skal planlægges uanset om det er erhvervsflytning eller privatflytning. Hos Basserne flyt og service vil vi gerne gøre din flytning, så gnidningsfri som mulig. Vi kan pakke ned og pakke ud samt flytte dit gods, men vi kan også rengøre din bolig, og bortskaffe uønsket affald og møbler, hvis du ikke har overskuddet.

Flytterengøring

Rengøring kan være meget bøvlet, hvis du står over for en flytning. Det kan være tidskrævende at pakke alt ned og samtidig sørge for at flytte dine møbler. Derfor har vi hos Basserne at ordne alt det kedelige for dig, så du kun skal fokusere på at være klar til flytningen. Når alt er pakket ned og er flyttet kan der ofte være behov for en rengøring af boligen. Det kan være svært for mange at overskue at skulle rengøre sin bolig efter de er flyttet. Derfor tilbyder vi som en ekstra serviceydelse at rengøre stedet for dig. Du skal slet ikke tænke på noget, bare give os nøglen. Basserne vil sørge for at dit hjem er skinnende rent, når du flytter derfra. Vi sørger for aftørring, gulvvask, vinduespudsning eller andet, du har behov for. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring og kan sørge for et rigtig flot resultat.

Bortskaffelse af affald og møbler

Når du flytter vil der ofte være noget, der skal smides ud eller møbler, som du ikke har brug for mere. Derfor tilbyder vi hos Basserne at bortskaffe de møbler, som du ikke har brug for længere samt at smide dit affald ud. Så er der dét mindre, som du skal forholde dig til når du flytter.

Rydning af dødsbo

Mangler du et overblik over, hvad der skal være styr på, i tilfælde af at du skal rydde et dødsbo? Så skal du bare tage fat i os. Vi kan hjælpe dig med at planlægge, hvordan din flytning skal foregå. Vi hjælper med at pakke ned og bortskaffe møbler, du ikke vil beholde. Derudover kan vi hjælpe dig med at gøre rent i dødsboet, samt at køre de genstande, som du gerne vil gemme til opbevaring på et af vores lagerhoteller.

Det er ofte meget følelsesladet og uoverskuelig samt tidskrævende at skulle rydde ud i et dødsbo. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre det så gnidningsfrit som muligt. Det kan være en god ide at investere i professionel hjælp. Vi rydder ud i dødsboet i samråd med dig, så alt foregår efter dine retningslinier.