Flytning for private

Vi er specialister i at flytte for private. Med vores mange års erfaring og professionelle team, er du i sikre hænder, når du skal flytte, hvad enten det er i Århus, Odense eller København. Skal du flytte til udlandet, så har vi også meget erfaring inden for flytning til udlandet. Vi kan derfor guide dig godt på vej til en nem og gnidningsfri flytning.

Nedpakning ved flytning

Når vi flytter for private behøver du ikke at være på adressen. Vi kan pakke alt ned for dig, skille dit inventar ad, bortskaffe de møbler du ikke behøver samt udføre hovedrengøring, hvis det er noget du foretrækker. Du kan spare penge på flytningen og låne gratis flyttekasser hos os.
Vi flytter dine ejendomme til din nye adresse, hvor vi tilbyder at udpakke for dig, så du ikke skal stå med 50 flyttekasser. Vores serviceydelser er vores mærkesager og derfor er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi vil gøre for vores kunder. Vi udfører vores arbejde hurtigt og er ovenikøbet nogle af de billigste flyttefirmaer på markedet. Vi følger både opgaven og dig til dørs!

Få et gratis tilbud på flytning

Når vi bliver kontaktet vedrørende at give et fordelagtigt tilbud, kommer vi også gerne ud for at se omfanget af den opgave vi skal udføre. Vi planlægger din flytning sammen med dig, så vi kan skræddersy den til lige netop dine behov. Herefter vil du modtage et skriftligt tilbud, som du skal godkende, før vi påbegynder din flytning. På den måde ved du også hvad du skal forvente prisen bliver.

Erfarne flyttemænd

Vores team har mange års erfaring med at flytte, så vi kan sikre at du er i sikre hænder, når du skal flytte for dig. Vores medarbejdere har næsten alle været her siden begyndelsen og det gør vores team endnu stærkere. Når vi skal ansætte nye medlemmer, er vi meget selektive i vores valg. Vi vil kun have de bedste og mest kvalificerede medarbejdere til at udføre opgaverne. Derfor sørger vi for at have en diversitet i vores arbejdskraft, så nogle er professionelle til erhvervsflytning og andre er det i privatflytning. På den måde får du de bedste til den opgave, som du ønsker, hvad enten det er i et privat eller erhvervsmæssigt henseende.

Kvalitetssikret flyttefirma

Sker der mod alt forventning et uheld, så har vi forsikringer, som tager sig af det. Vi prioriterer en høj sikkerhed, når vi skal håndtere andres ejendomme. Skal vi f.eks. flytte meget tunge objekter, som en klaver eller et 4 meter langt massivt plankebord fra 5. sal, så anvender vi hjælpemidler, som kan flytte og hjælpe vores medarbejdere, for at undgå skader.