Opbevaring til Privat og Erhverv

Er du i gang med at flytte, men mangler plads til nogle møbler enten på grund af pladsmangel eller fordi byggeriet ikke er færdigt? Så fortvivl ikke! Hos Basserne kan du få opbevaret dine møbler, kontormøbler og andre store møbler til meget fornuftige priser. Vi har mere end 10 års erfaring i at flytte for både private og erhverv. Derfor vil du være i sikre hænder, hvis du vælger os til at varetage din opbevaring.

Forskellige former for opbevaring

Der kan være mange grunde til at få opmagasineret sine møbler og andre genstande. Nogle skal f.eks. udstationeres og vil gerne leje deres bolig ud imens. Andre står måske med et nyt hus, der ikke er bygget helt færdigt. Uanset, hvad årsagen er, kan du trygt opbevare dine møbler mm. Hos Basserne. Vi har lagerhoteller, containeropbevaringer og Møbelopbevaringer, som du kan benytte.

Kvalitetsbevidst opbevaring

Hos Basserne går vi op i din sikkerhed og du kan derfor trygt opbevare dine møbler mm. hos os. Vi er forsikret hos Codan med en forsikringssum op til 50.000 DKK pr. koli. På vores opbevaringslager er der altid opvarmet, så vi undgår frost og får den mest optimale temperatur. Lån vores gratis låne flyttekasser, stærk tape, silkepapir og slidstærkt bobleplast til at hjælpe dig med at pakke ned og få ro på.

Lagerhotel og container opbevaring

Benyt vores store lagerhotel med rum i forskellige størrelser. Du kan leje et rum til dit gods, så du kan få det opbevaret og let komme til det igen, når du har brug for det. Mange virksomheder benytter sig af vores lagerhotel og containeropbevaring i forbindelse med arkiver, møbler, værktøj og biler, som der måske ikke er brug for nu og her, men er gode at have på sigt. Andre virksomheder bruger det til at opbevare en kollektion, de først skal lancere noget tid efter de har anskaffet sig den.

Spar penge på huslejen med opmagasinering

Der er mange gode grunde til at benytte sig af et lagerhotel. En af disse er at du kan frigøre en masse plads, så du ikke skal betale ekstra husleje for mange kvadratmeter, du i realiteten ikke bruger. Det kan også være, at du har været udsat for en vandskade, brandskade eller andre fatale skader på din bolig, som gør at du skal bruge plads til dit gods. Uanset om det er korte eller lange perioder, så har vi hos Basserne altid plads til dit gods.

Opbevaring til den rigtige pris

Vi har mere end 10 års erfaring i at flytte for både private og virksomheder. Vi giver dig sikre flytteløsninger til fordelagtige priser. Vi kan give dig en samlet pakke når du skal flytte. Vi kan både pakke dit gods ned og flytte det for dig til et opbevaringslager eller til din nye adresse, hvor vi også kan pakke godset ud for dig, hvis du ønsker det.

Specialkørsel

Har du mange tunge møbler i forbindelse med erhvervs flyt, f.eks. hæve sænkeborde, køleskabe, arkivskabe, pengeskabe mm. så kan en container opbevaring være en god løsning. På den måde kan du mindske antallet af flyt på dine genstande, da du ikke skal flytte rundt på dem, for at få plads til noget ekstra. Priser på opbevaring i container er som regel også billigere end leje af lagerhotel, fordi containerne kan stables og optager mindre plads.