Få opbevaret dine personlige ting

Hos Basserne råder vi over et stort lagerhotel, hvor du kan opbevare dine genstande. Skal du flytte til en mindre bolig eller har du brug for midlertidigt at opmagasinere nogle af dine ting, så kan vi hjælpe dig. Vores opbevaring er sikker og nem at anvende i både korte og lange perioder. Er du en privat person, der skal flytte, kan Basserne hjælpe dig med at pakke dine ting ned og køre dem sikkert til opbevaring i et af vores lagerhoteller eller containere.

Lagerhotel til opbevaring

Et lagerhotel er en stor hal, der er opdelt i mange rum i forskellige størrelser. Her kan du let få opmagasineret dine ting i et opvarmet og klimakontrolleret rum, der er tyverisikret og videoovervåget. Det er godt at have klimakontrollerede lagerhoteller, så der ikke opstår fugt eller bliver frostgrader indenfor, der kan påvirke tilstanden på dine opmagasinerede ting. Vi går også op i din sikkerhed og derfor har vi valgt at overvåge vores lagerhoteller. Har du spørgsmål til dette er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere informationer.

Containeropbevaring

Har du brug for at have dine møbler og andre genstande opbevaret i en længere periode, så vil en container måske være noget for dig. Det er større end et lagerrum i et lagerhotel og har derved også plads til mere. Dette er en god løsning, hvis du eksempelvis skal udstationeres i en kort periode eller hvis du skal rejse i en længere periode. Mange anvender denne form for opbevaring, hvis de skal leje deres bolig ud, imens de er på ferie i flere måneder af gangen eller hvis de skal udstationeres. Vi hjælper dig med at flytte dine ting og kan også være behjælpelig med at pakke dem både ned og ud.

Sikker opbevaring

Hyrer du os hos Bassere til at flytte dine ting ud til lagerhotellet, kan du være sikker på at dine ting er i gode hænder. Vi pakker nænsomt dit gods og køre det ud til et lagerrum efter eget valg. Vi tilbyder at opbevare alt lige fra cykler til møbler og kontormapper. Du kan trygt overlade dine ting til vores moderne lagerfaciliteter, hvor du let kan tilgå dine opbevarede genstande, såfremt du får brug for dem. Som en yderligere sikring, overvåger vi lagerhotellet med den nyeste teknologi inden for videoovervågning samt alarmsystemer. Det vil efter aftale altid være muligt at komme og se til sin møbel opbevaring i dagtimerne.

Gratis flyttekasser

Vi har et erfarent team, der brænder for at hjælpe dig med din flytning. Vi udbyder derfor gratis flyttekasser til lån ved flytningen, som kan hjælpe dig til at få samlet alle dine vigtige genstande på en overskuelig måde. Vores flyttekasser er meget stærke og er lette at pakke sammen efter brug, når de skal afleveres igen. På den måde behøver du ikke at skulle ud og lede efter nye flyttekasser, som skal stå på loftet ind til du igen skal flytte. Du kan derimod komme af med flyttekasserne når du er kommet på plads i din nye bolig uden at skulle bruge unødvendig plads.