Opbevaring erhverv

i forbindelse med erhvervsflytning tilbyder vi hos Basserne at opbevare dine ting i et stort lagerhotel, som kan benyttes til forskellige formål. Skal du for eksempel flytte lokaler til et mindre sted, og ikke har plads til alle kontormøblerne, så kan du flytte det hele ud til et af vores opbevaringsdepoter. Er der mere du skal have opbevaret, som et almindeligt lagerhotel ikke kan klare, så kan du opbevare dit gods i et af vores lager containere.

Containeropbevaring

Der kan være mange grunde til at ville opmagasinere dine ting. Det kan være du flytter til et mindre kontor eller at du skal rejse i en kortere periode. Uanset, hvilken årsag der er til at ville opmagasinere dine ting, så har vi pladsen til det. Vores containere er store og opvarmede med klimakontrolleret og tyverisikrede opbevaringslokaler. Med containeropbevaring, kan vi sikre vores kunder mod tyveri.

Lagerhoteller

Et lagerhotel er en hal, som er indrettet med mange forskellige rum i forskellige størrelser. Vi udlejer rum, som er tørre og har et godt indeklima. Du kan på denne måde komme til dine genstande, hvis du får brug for at hente nogle af dem eller tilgå dem. Et lagerhotel er den perfekte løsning for dig, der har brug for en midlertidig opbevaringsplads til dine ting. Vores lager er opvarmet og er frostfrit. Vi skaber de bedste rammer for dig og dine opbevarede genstande.

Lagerhotel med overvågning

For at sikre vores kunder imod ubudne gæster i vores lagerhoteller har vi valgt at overvåge dem. Derfor vil vores lagerhal være udstyret med den nyeste teknologi inden for alarm- og videoovervågning. Har du spørgsmål vedrørende overvågning er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil besvare dine spørgsmål med stor ekspertise.

Gratis flyttekasser

Vi har et erfarent team, der brænder for at hjælpe dig med din flytning. Vi udbyder derfor gratis flyttekasser til lån ved flytningen, som kan hjælpe dig til at få samlet alle dine vigtige genstande på en overskuelig måde.