Nedpakning af hjem eller kontor

Det kan virke meget uoverskueligt, når du skal flytte, hvad enten det er din virksomhed eller privat. Derfor har vi hos Basserne, gjort det let for dig at håndtere din flytning. Vi giver dig en komplet pakke og tilbyder at pakke dine genstande ned for dig, så du kan lægge fokus på de vigtige ting, som indretningen. Vi pakker dine genstande professionelt ned for dig med respekt for dine ting. Om det er et TV du skal have afmonteret fra væggen eller en bogreol, der skal pakkes ned, så står vi klar til at hjælpe dig.

Professionel udpakning

Hos Basserne er du vores første prioritet. Det er derfor vigtigt for os, at du bliver hjulpet godt på vej til dit nye hjem, hvad enten det er erhvervsmæssigt eller privat. Derfor tilbyder vi også at udpakke dit gods for dig i dit nye hjem. Mange har ikke overskud og tid til at pakke sine genstande og møbler ned og ud. Derfor har vi lavet en komplet løsning for dig, hvor vi pakker dine ting ned for dig, flytter dem og pakker dem ud igen på det nye sted. På den måde skal du kun tænke på, hvad farve væggen skal være, for vi ordner alt det hårde arbejde for dig.

Sikker nedpakning og udpakning

Som professionelt flyttefirma er dine møbler i gode hænder, når vi flytter for dig. Vi går altid meget op i sikkerhed, når vi flytter. Derfor er vi også forsikret hos CODAN med en forsikringssum på op til 50.000 DKK. pr. koli.
Vil du gerne selv stå for at pakke ned og ud, så kan du benytte dig af vores gratis låne flyttekasser, som vi tilbyder vores kunder gratis. På den måde er du ikke begrænset af mangel på flyttekasser. Vælger du en udpaknings løsning fra os, tager vi alle flyttekasserne med når vi er færdige og tilbyder også at bortskaffe dit affald.

Komplette flytte løsninger

Vi hjælper dig fra start til slut med at flytte dine ting. Vi tilbyder også forskellige former for rengøring af dit kontor/hjem. Du kan vælge mellem en let rengøring (niveau 1), en hovedrengøring (niveau 2) eller en flytterengøring (niveau 3). Vi har et professionelt team, der rengør for dig efter vi har flyttet dine ting. På den måde er der ingenting tilbage, som du skal være stresset over. Vi kan håndtere hele flytningen for dig på en professionel måde. Det behøver ikke kun være virksomheder eller private, der skal flytte, vi kan også hjælpe dig med at rydde ud i et dødsbo. Kan du ikke håndtere at gå igennem de mange ting, der muligvis har en affektionsværdi, så kan vi pakke alt ned for dig, komme det på et lagerhotel/opbevaring og rengøre stedet for dig. Basserne kan ordne det hele for dig, så du ikke skal tænke på det. Intet er umuligt!

Tips til flytningen

Når du skal flytte, er det en god idé at have afrimet din fryser og tømt dit køleskab. Står din fryser og køleskab uden strøm, kan du lave en vandskade, hvis du ikke har tømt dem for vand og is. Derudover er det altid en god ide at afinstallere dit TV og navngive dine flyttekasser, så du altid ved, hvad der er i dem, når du står og skal bruge noget.

Nedpakning og Udpakning i udlandet

Som en ny service tilbyder vi også at pakke ned og pakke ud for dig i udlandet. Vi udbyder vores service i hele Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Det kan være du er blevet udstationeret i forbindelse med dit arbejde og skal have fragtet dine møbler til udlandet eller at du er ved at åbne et nyt kontor i udlandet. Uanset, hvad årsagen er vil vi hjælpe dig godt på vej.