Hos Basserne kan du låne gratis flyttekasser

Hos Basserne kan du låne gratis flyttekasser

Få et gratis og uforpligtende tilbud, på lige netop DIN opgave

Klik her

Vi låner gratis flyttekasser til dig

Kunderne har selvfølgelig også mulighed for, at købe flyttekasserne for 25 kr. pr. stk.
Vi har pakkepapir, som kan anvendes til porcelæn, glas og andet nips. Et bundt pakkepapir indeholdt 10 kg. koster 200 kr. inkl. moms.

Vores flyttekasser i samlet stand måler:

  • 37,7 cm i højden
  • 38,4 cm i bredden
  • 58,1 cm i længden

Målene svare til en senior flyttekasse. Basserne anbefaler, at flyttekassen bliver pakket, så den ikke vejer mere end 20 kg. Dels for, at den er til at flytte fra A til B, men også så kassen holder så længe som muligt.

Levering og afhentning af flyttekasser og pakkepapir

De gratis låne flyttekasser kan afhentes på Bassernes firmaadresse i Køge efter aftale, eller Basserne kan leveres disse for et gebyr på 400 kr. på Sjælland. Hvis Basserne skal levere på Fyn og Jylland vil gebyret være 1000 kr. Priserne er inkl. Moms.

Når flyttekasserne er pakket ud, kan de afleveres på Bassernes firmaadresse efter aftale eller afhentes af Basserne. Afhentes de af Basserne, vil der pålægges et gebyr på 400 kr. på Sjælland og 1000 kr. på Fyn og i Jylland.

Levering og afhentning af flyttekasser til udland samt de danske øer, aftales individuelt.

BEMÆRK! Afhentning af låne flyttekasser efter flyttedag, vil være senest efter 2 måneder. Hvis flyttekasser ikke er klar til afhentning eller leveret på Bassernes firma adresse inden da, vil der sendes faktura for køb af disse på 25 kr. pr. stk.