Erhvervsflytning

Hvis du har brug for en erhvervsflytning, så er vi hos Basserne et godt valg. Vi har mange års erfaring med at flytte for erhverv. Vi tilbyder at komme ud til dig og hjælpe med at pakke dine kontorartikler og møbler forsvarligt ned, så du er sikret mod uheld efter bedste evne. Mangler du kasser til din flytning, så har vi gratis låne flyttekasser, du kan låne.  Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan flytte. Vores professionelle og erfarne flyttemænd og konsulenter, kommer gerne ud og hjælper dig med at planlægge din flytning, så du er sikker på, at vi gør det efter dine ønsker. Vi vil meget gerne rådgive dig med vores erfaringer og gode råd, som du vil kunne få gavn af. Tag kontakt til os og få en uforpligtende snak om vores mange services.

Vi nedpakker dine ejendomme

Når man står overfor en flytning, så er der meget, der skal være styr på. Hos Basserne prøver vi at gøre det så gnidningsfrit som muligt for dig, når du skal flytte. Derfor tilbyder vi at komme ud til dig og nedpakker de ejendomme og møbler, som du gerne vil have flyttet. På den måde slipper du for besværet med at få det passet ned i flyttekasserne og samtidig slipper du for at bruge unødvendig tid på noget, som vi kan gøre for dig. Så kan du bedre koncentrere dig om de ting, der er vigtige for dig. Vi pakker og emballerer samt afmonterer inventar og udfører, hvis ønsket hovedrengøring.

Få et uforpligtende tilbud

Når vi skal udarbejde et fordelagtigt tilbud på erhvervsflytning, så kommer vi gerne ud og tjekker omfanget af den opgave vi skal udføre. Vi planlægger og vil gerne involveres så meget som muligt i din flytning for at kunne skræddersy den til lige netop dit behov. Når vi har udarbejdet et tilbud, vil du modtage et skriftligt tilbud, som du skal godkende. Vi påbegynder ikke en flytning, før vi har din accept. På den måde ved vi også at du har accepteret prisen for at udføre vores arbejde.

Nem og billig erhvervsflytning

Vi transporterer dine ejendomme til virksomhedens nye adresse, og kan, hvis ønsket også udpakke dine ejendomme, så du slipper for besværet. Vi tilbyder også at montere og opsætte dine møbler efter dine anvisninger og plantegninger. For at du kan få mest muligt ud af din arbejdsdag og for at skåne dine medarbejdere, flytter vi også gerne i weekenden, om aftenen eller om natten.

Flyttemænd med mange års erfaring

Vores team er sammensat af yderst professionelle og kompetente flyttemænd, der alle er indstillet på at gøre din flytning så let og hurtig som mulig. Vi har endda også stor erfaring med at flytte til udlandet, hvis du skal udstationeres eller har udvidet forretning med et kontor i et andet land og skal have en masse møbler og vigtige ejendomme med.

Sikker flytning med Basserne

Skal vi hos Basserne stå for din erhvervsflytning, vil du være i sikre hænder. Vi er dækket af en omfattende flytteforsikring. Skulle uheldet derfor være ude, er du sikker på at være dækket ind. Du skal dog være opmærksom på at det er din egen forsikring, der dækker for den del af transporten du selv skal stå for.