Billig Flytning

Skal der planlægges en flytning, så er der meget, der skal være styr på. Derfor vil vi hos Basserne gerne hjælpe dig til at gøre det så gnidningsfrit som muligt. Vi guider dig med vores mange års erfaring og ekspertise, så du kan føle dig helt tryg når du overlader flytningen til os, hvad enten det er erhverv eller privat. Spar penge på at flytte og låne gratis låne flyttekasser hos os.

Flytning til private og erhverv

Vores professionelle team hjælper dig igennem flytteprocessen fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig om noget. Du kan tilmed indhente et helt gratis tilbud på din flytning allerede i dag. Vi hjælper dig ikke kun med at flytte dine ting, vi kan også opbevare dem for dig indtil du er kommet ordentligt på plads. Vi kan opbevare dine møbler. Er der tale om en erhvervsflytning, så har vi et lagerhotel, hvor vi kan opbevare dine ting. Vi tilbyder også containeropbevaring, hvis du har meget der skal opbevares.

Forsikret under flytning

Med Basserne vil din flytning være dækket med vores flytteforsikring. Skulle der mod alt forventning ske et uheld, så vil kunne ånde lettet op for så er du dækket ind. Det er dog værd at bemærke at den del af transporten, som du selv står for, vil være dækket af din egen forsikring.

Vejledning til flytningen

Det der afgør prisen når vi skal flytte for dig er blandt andet vægten og rumfanget. Det er derfor vigtigt at du så hurtigt som muligt afgør, hvilke af dine ejendele du vil have flyttet, så vi kan give dig en nøjagtig pris. Du kan med fordel kassere alt det, du ved at du ikke skal have med til dit nye sted inden vi flytter dine ting. På den måde vil du kunne spare penge på din flytning.

Få flyttekasser

Når du skal flytte, så er det altid flyttekasserne, som man mangler. Vi tilbyder solide låne flyttekasser gratis, så du kan pakke dine ting ned på en fornuftig og forsvarlig vis. Det gør det lettere for os at pakke og flytte dem.

Nedpakning og udpakning ved flytning

Du kan selv pakke dine ejendomme ned, så du ved at du får de vigtige med og har et overblik over, hvilke kasser, der indeholder hvad. Men vi anbefaler at hyre vores flyttemænd til at pakke det ned for dig. På den måde kan du nemlig sikre dig at nedpakningen sker på forsvarlig og professionel vis, samtidig med risikoen for ødelagte genstande mindskes. Derudover vil kasser som du selv har pakket ned, ikke være dækket af vores forsikring i tilfælde af skader på indholdet. Dette da Basserne ikke kan være sikre på at kasserne er pakket forsvarligt.

Opbevaring ved flytning

Vi tilbyder et stort opbevaringslager og kan anvendes til mange forskellige formål. Står du eksempelvis og skal flytte til en mindre bolig, hvor du ikke kan have dine nuværende møbler, så er et lagerhotel ofte en nemmere løsning. På den måde skal du ikke skille dig af med din chaiselong sofa og dit amerikanerkøleskab. Det vil stå og vente på du finder en større bolig. Vi har også containeropbevaring og lagerhoteller til erhvervsmæssig brug, hvis du f.eks. midlertidigt skal flytte til et mindre kontor, men har planer om at finde noget større.

Bortskaffelse af affald og møbler

Når man flytter vil der ofte være noget, der skal smides ud eller møbler, som du ikke har brug for mere. Derfor tilbyder vi hos Basserne at bortskaffe de møbler, som du ikke har brug for længere samt at smide dit affald ud. Så er der dét mindre, som du skal forholde dig til når du flytter.

Fået godt flytte tilbud

Hos Basserne går vi meget op i at du har et klart overblik over, hvad du betaler for. Derfor er vi meget grundige når vi skal have dine informationer omkring din flytning. Jo mere nøjagtige informationer du kan give os på mængde/rumfang/vægt, jo mere præcist et tilbud kan vi give dig.

Planlæg din flytning

Der er mange ting at tage højde for når man skal planlægge en flytning. Derfor giver vi dig her et par gode råd, som du kan skrive dig bag øret, når du skal flytte. Noget som man ofte glemmer, er at afmontere sine hårde hvidevare, hvis man skal have dem med. Derfor er det vigtigt at man bestiller tid til afmontering af anlæg, hvidevare mm.

Derudover er det også godt at have et overblik over, hvor dine personlige bankbøger og ting, der har værdi som dine smykker og værdipapirer er pakket. Dertil er det også altid en god ide at pakke de ting du har brug for de første par dage af flytningen, såsom undertøj, tøj, opladere, toiletartikler, sengetøj osv. På en måde behøver du ikke vente på at vi kommer med dine ting. Et godt råd er at afrime din fryser inden du skal flytte, så du ikke står med en optøet steg og ubrugeligt optøet kød.